anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut acum cateva ore am mers pana la magazin si din greseala pentru ca a fost intuneric si alunecos am calcat stramb pe ultima treapta a scarilor si m-a durut piciorul foarte tare iar acum dupa ce ma spalai cu apa calda si sapun iar acum abia te pot sa mai merg normal ca ma lovi undeva pe la venele piciorului si maine la scoala am un bal si vreau neaparat sa merg ce ar trebui sa fac ca sa-mi se vindece repede piciorul?

P. S. raspunsul care ma va ajuta cel mai mult primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Pune-ti o punga de gheata pe zona entorsei pentru a micsora edemul + o banda /fase elastica ( se gaseste la farmacie ) pentru imobilizarea gleznei. Cred ca maine vei face balul in pat! --- din cauza durerii!
Documenteaza-te mai in amanunt de aici :http://www.sfatulmedicului.ro/......lezna_1618