| alienware a întrebat:

Salut, acum cateva zile am fost pe strand m-am cam ars dar mi-a trecut, azi am observat ca sunt plin de bubite pe burta si pe spate unde ma ars soarele cel mai rau care au un lichid in ele daca ma decojesc de piele se spart sunt foarte mici, credeti ca e ceva grav? o sa imi treaca fara sa merg la doctor sau sa ma ung cu ceva? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sentinel a răspuns:

Pe burta eu stiu ca nu apar acele bubite doar pe spate si nu sunt bubite. SUnt un fel de broboane mici dar nu cu lichid. Nu vreau sa te sperii insa parerea mea e ca ai contactat virusul rujeolei sau "bubat" denumire populara. Si sfatul meu e sa te duci urgent la doctor pentru ca rujeola este contagioasa.

| Castorul a răspuns:

Nu e ceva grav. Alea de obicei apar cand stai prea mult la soare. Lasa-le putin ca dupa o sa se sparga singure si atunci o sa incepi sa te cojesti ca lumea big grin happy

| Anakin_4686 a răspuns:

Exact asa am patit si eu ieri. Au inceput sa-mi apara bubite cu lichid in ele. Nu trebuie sa te duci la doctor, doar stai in casa si asteapta ca se vor sparge singure si se va decoji pielea. Sa nu le rupi tu pentru ca ustura foarte rau ( am incercat ). Si daca ai vreo zona de piele foarte arsa poti sa dai cu niste crema de galbenele.

| Kiduuletzu a răspuns:

Asa a avut si bunicul meu dar nu a fost la medicstraight face a tratat acasa

| Kiduuletzu a răspuns:

Acum depinde... nu trebuie sa faci ce iti zic eustraight face