| LatinNn a întrebat:

Acum cateva zile am fost sa joc fotbal pe terenul scolii. Iar acum, dupa cateva zile ma dor foarte tare gleznele cand alerg si nu mai pot sa joc. Stiti ce pot face ca sa imi treaca? DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dorinelll a răspuns:

Salut! Si eu am patit asta....trebuie sa stau relaxat, sa nu faci efort...

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Mergi la medic si cere sa faci analize medicale să vezi cum stai cu sanatatea.

| octha a răspuns:

Ai avut entorse sau luxatii in zona gleznelor?

| LatinNn explică (pentru octha):

Da...de cateva ori. stiu ca odata am avut si ambele picioare scrantite straight face

| LatinNn explică (pentru octha):

Da, l-am avut scrantite de cateva ori... odata stiu ca le aveam scrantite pe amandoua si era foarte naspa sad

| octha a răspuns (pentru LatinNn):

Curata o ceapa, ia vreo 3-4 foi de ceapa, ia o carpa,pune ceapa pe carpa, zdrobeste ceapa, sa iasa un pic zeama din ceapa, pune sare pe ceapa, si leaga carpa cu tot cu ceapa la glezna.fa asa si pentru piciorul celalalt.mam o patit la fel si a 2 zi sarea in sus de bucurie.winking.sanatate.sami spui daca a mers, imi alsi un mesaj

| BoDoO a răspuns:

Poate ai mai fost lovit la glezne si in trecut si acum ai alergat prea mult si de aceea te dor am patit-o si eu