| ThEu a întrebat:

Salut, acum câteva zile am observat un punct roșu pe capul penisului, este destul de mic, nu are niciun varf, doare puțin la atingere, atunci când mi se scoală penisul, acesta începe să sângereze puțin. Este înconjurat de o roșeață destul de întinsă și sensibilă la atingere. Uneori începe să mă mănânce, iar uneori(de obicei noaptea) se simte de parcă ar arde, dar nu așa rău, tot uneori găsesc ceva alb care înconjoară acest punct, nu e foarte mult și îl pot da la o parte ușor.
Acesta nu mă deranjează în activitățile obișnuite, dar este destul de inconfortabil.
Am încercat să cait pe net ceva legat de ce am eu și am aflat că dacă păstrez o igienă curată și deasă ar putea trece de la sine.
A trecut o săptămână de când am acest punct, dar nu a avansat, nici nu pare să treacă prea ușor.
La doctor nu pot să mă duc decât peste câteva săptămâni.
Dacă știți ce aș putea face în timpul acesta, vă rog să-mi spuneți.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ParisHilton a răspuns:

Noroc. Daca e roșu inseamna ca e coș nu-l rupe nu-i fă nimic, lasa-l acolo. Zilnic spala-te cu apa calda si sapun.