| benkesoiu a întrebat:

Salut,acum cateva zile i-am prins pe niste copii care au venit pe la mine ca fumeaza i-am dat afara i-am zis lui mami lui tati nu a fost asta problema eu au zis sa nu le spun parintilor lor dar un vecin de la parter(jepatul blocului)ca vezi doamne au venit aia la mine si fumeaza impreuna cu mine acum intrebarea e:Cum fac sa le demonstrez la toti ca nu fumez, dar sa nu par prost?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ValiMetin2uk a răspuns:

Tu fumezi? Daca nu fumezi atunci nu-ti face griji grija big grin.Probabil ei te banuiesc ca fumezi.De exemplu eu am 15 ani si am fumat in camera, hainele au prins miros de tigara mama lea mirosit si eu i-am spus ca a venit un prienten si a fumat.Si pana acum nu mi-a zis nimic sper ca te ajuta happy

0 răspunsuri: