| yce93 a întrebat:

Salut acum cateva zile prietena mea s-a operat de apendicita din cate stiu e o operatie destul de usoara a ajuns la spital a diagnosticat-o cu apendicita a internat-o. A doua zi dimineata inainte de operatie cand se ducea in spre sala de operatie anestezista o tot impingea sa mearga mai repede si chestii din astea dupa ce a iesit din operatie a bagat-o in camera de rezerva sa fie sub supraveghere acolo o tinea doar cu un cearceaf pe ea si cu gemu deschis si din cauza asta a racit.Intrebarea mea este vi se pare corect cum se poarta anestezistele si asistenele in spitalele din romania, sau cu programul de vizita la fel nu m-a lasat sa intru decat o data in prima zi dupa operatie la vreo 1 ora 2 am intrat ne-a zis sa stam 2 min si am stat 40 de secunde si m-a scos din salon iar la intrarea in spital e de la ora 14 la ora 17 si sunt prea multe reguli. Credeti ca e corect ce se intampla in spitale? Astp raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| jerrygabrielle a răspuns:

Astia sunt romanii din pacate...Multi doctori si asistenti se razbuna pe pacienti pentru ca au salariile mici ceae ce nu e de loc normal...Doctorii buni in meseria lor din pacate pleaca in afara.

| KungFuBoy a răspuns:

In primul rand o seara bunahappy, nu stiu ce sa spun si eu m-am operat de apendicita (intr-adevar este o operatie usoara) si tot cam asa am patit si eu cu asistentele astea -ba imi "vorbeau in nas" etc niste figurante -dar treaba sta asa daca le bagai tu cateva zeci de lei(sute de mii ) in buzunar ia sa vezi ce frumos se purtau - da da cred ca toata lumea a patit- o mica atentie la doctor etc ce sa facem nu este corect ce se intampla in spitale vii cu o boala si pleci cu alta, asta este sistemul din Romania

Asta este parerea mea ---salut o seara buna

| hiphopgirl a răspuns:

Buna in Romania nimanui nu-i pasa dor la el se gandeste asta e problema doar noi mai avem o problema in tar rar mai vezi doctori carenu se gandeste la plic sau la milioanele de acolo si toti fac asta pentru salar sau pentr bani nimeni nu se gandesti cum esti asa e lumea rea mai ales in Romania