| Ionutalxt55t a întrebat:

Salut, acum ceva timp am cazut din picioare, tremuram si nu ma puteam opri. Gândeam, voiam să mă ridic si nu puteam. Intrebarea mea este. Cum se numeste boala sau sindromul acesta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Bruno92 a răspuns:

Pot fi multe pe mine mă duce gândul la epilepsie

| Bruno92 a răspuns:

Mergi la medicul de familie urgent

| MadRaven a răspuns:

Numele bolii și tratamentul ți le poate oferi doar medicul. În principal sunt sute de boli/efecțiuni care pot duce la astfel de simptome de la anemii severe până la epilepsie. Mergi la medic care îți va face analize de sânge și avea un punct de start pentru a investiga cauza simptomelor și va putea stabili un tratament. Nu aștepta să se rezolve de la sine și nu căuta răspunsuri (sau mai rău, tratamente) de unul singur pe internet. Paza bună trece primejdia rea: mai bine să te duci la medic și să te asiguri că ești bine decât să stai în așteptare și să te duci la medic abia când problema a avansat.