| Beyourself1245 a întrebat:

Salut. Acum două săptămâni am avut o problema cu stomacul, a trebuit să țin regim și să nu mai fumez. Pe tot parcursul acesta m-am simțit super bine, începeam să tolerez anumite alimente și să mă vindec. Astăzi, când am ieșit cu băieții, am inceput sa bag 3-4 țigări și mi-a venit rău, efectiv aveam stări de greață și o durere de cap. E posibil ca organismul sa refuze nicotina?
Am decis sa pun stop fumatului sa nu ajung la alte complicații. Aștept părerea voastră! Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai fuma renunță, bagi in tine otrava 3, 4 țigari este mult.

| sierra1 a răspuns:

~Am decis sa pun stop fumatului. Aștept părerea voastră!~

felicitări!

| 1997onur a răspuns:

Bro lasele de tot renunta la fumat iti distruge sanatatea de tot nu ai idee cat rau face fumatul.

| Iote a răspuns:

"Am decis sa pun stop fumatului sa nu ajung la alte complicații. Aștept părerea voastră!"
Am o parere buna pentru aceasta decizie.
Intrebarea este: chiar o vei face? Sau te vor corupe prietenii?
Pentru ca... "Astăzi, când am ieșit cu băieții, am inceput sa bag 3-4 țigări" Rau! Organismul refuza din start nicotina. Noi i-o dam cu forta si il drogam.