| AlexDorinel a întrebat:

Salut,acum jumătate de oră am venit acasă și m-am uitat în oglindă și am văzut că am ochiul stâng un pic roșu.Am 15 ani, oare am corona sau trebuia să fie ambii roșii?

Sau mi-a intrat ceva in ochi (săpun, praf)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Coroana oculara nu, tea tras curentu

| sierra1 a răspuns:

"am văzut că am ochiul stâng un pic roșu...Sau mi-a intrat ceva in ochi"

poate un pumn?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Găsești răspunsul dorit, aici:
http://i-care.ro/ai-ochii-rosii-iata-7-cauze-ale-ochiului-rosu/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la aerul condiționat pățesc eu asta. Dacă merg intr-un supermarket și stau f mult, de la aerul condiționat am ochii rosii de zici ca sunt fumatalaughing.
Poate tie ți a intrat praf.Nu înseamnă ca ai Corona. Calmează te și poarta masca in locurile publicehappy

| Ghost963 a răspuns:

Ar trebuii sa ai si alte simptome, iar ochii rosii nu tin sigur de corona. Poate ti a venit lumina soarelui in ochi, dar nu i ceva grav.

| Carasin a răspuns:

Du-te la spital și te scriu de corona clar

| HeSty a răspuns:

Este in regula. Eu patesc asta destul de des daca stau mult in fata calculatorului/telefonului sau nu ma odihnesc suficient.