| ruficape a întrebat:

Acum mult timp in jur de 1 an, era sa imi las iubita gravida. Am trait intr-o spaima timp de 3-4 luni in care nu puteam sa dorm noaptea de frica. Dupa 5 luni am inceput sa simt ca nu mai am chef de viata, pur si simplu am ajuns la concluzia ca " traiesc degeaba " dar eu am planuri mari in viata, dar pur si simplu, simt ca nu mai traiesc. Eu nu mai sunt cu acea persoana pentru ca am ajuns la concluzia ca imi facea rau, dar nu stiu cum sa scap de aceasta senzatie. Pur si simplu ies afara cu baietii si nu ma mai distrez. Ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Omul poate face o prostie in secunde si trage consecintele toata viata.
A fost un invatamant pe care trebuie sa-l "digestezi", iar in continuare sa faci lucrurile mult mai chibzuit!
Majoritatea accidentelor se intampla tot din asemenea "vitejii", cand se neglijeaza "mici" detalii, dar care pot produce nenorociri pe viata sau pot costa si vieti omenesti!

2 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Ai zis ca era, nu ca ai lasat-o.
Protejaza-te si eviti din start neplaceri de genu si multe altele.
Acum nu inteleg ce te mai retine sa-ti traiesti viata fericit...
Nu te mai agita si nu te mai concetra pe probleme si axeaza-te pe rezolvarea lor!

| CuriousStuff a răspuns:

Apeleaza la ajutor calificat, adica un psiholog. O sa te ajute sa treci peste momentul asta mai usor.