Piercing-urile nu se scot pana se vindeca de tot (adica pana cand nu te mai dor). Nu stiu ce sa zic... Poti sa ne arati o poza? Umflarea este normala.
Uite..Asta ii ala cu pierce
http://postimg.org/image/ei1wkncsx/
asta ii ochiul fara pierce
http://postimg.org/image/a0jbaj0hp/
Nu trebuia sa scoti cercelul. Nu ai nimic, e perfect normal sa fie umflat si rosu pana se vindeca. Poti sa masezi zilnic zona cu ulei de masline pentru vindecare mai rapida.
Aha dar na ieri sau acum 2 3 zile nu era asa arata normal si acum mi s-a umflat.
As vrea sa stiu si eu cate piercing-uri ai/ai avut si de cand esti preocupat de domeniul asta. Sau poate esti piercer/tatuator si nu stim noi. In ce ma priveste, am 20 de piercing-uri si 10 tatuaje momentan, primul piercing mi l-am facut acum 7 ani si am facut si altora. Am o gramada de prieteni cu piercing-uri si m-am informat foarte mult pentru ca mi-a placut domeniul modificarilor corporale. Daca nu as fi stiut despre ce vorbesc, nu m-as fi bagat sa-i dau un sfat, cum fac altii
Pai eu am doar un cercel in ureche si un pierce in spranceana deci e primul poate imi voi pune peste 2luni in buza
Nu pentru tine era raspunsul :p
Am uitat sa zic ca ieri cand l-am scos mi-a curs puroi
Mirosea urat acel lichid? Daca nu, nu era puroi, era doar limfa (lichid incarcat cu globule albe care vin sa lupte cu microbii care patrund in rana; este un semn de vindecare).
Nu l-am mirosit..era galben si mi s-a facut si cv un fel de coaja acolo abia am luat-o
Nu era puroi, stai linistit. Nu mai rupe coaja care se formeaza.
Hmmm,parerea me ca trebuia unu cu tija mai lunga, sa aiba loc sa se umfle.Eu cand mi-am pus in limba, mi-am luat cu tija lunga, sa aiba loc sa se umfle.Si acum tot dala am, sa pot joca cu el Sfatu meu, ia-ti unu cu tija lunga sa nu fie prea tarziu.Eu din cate stiu la limba asa se procedeaza, nu stiu daca trebuie si la tine la fel.Interesezate pe google despre piercinguri in spranceana despre primul piercing si daca trebuie tija mai lungaca din cate observ, e cam umflat.
Te sfatui DUTE LA DOCTOR! Poate era infectat cine stie ce... decat sa suferi mai tarziu mai bine DUTE
M-am gandit sa ma duc dar poate cum am dormit cine stie. acum l-am scos pirsu si sa vad cred ca ma duc