anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o luna am avut o problema cu bicicleta si cand am sarit peste o groapa, a fost prea sus si suspensia ma aruncat si am cazut pe asfalt si bicicleta peste mine.Mi-am sucit incheietura dreapta si nu mai stiu cum se zice dar cornu a venit fix deasupra ghmhh (stiti voi) si s-a facut o umflatura de 4-5 cm am stat 2 zile in spital cu gheata acolo in momentu de fata incheietura e perfecta dar umflatura nu a disparut mai are 1 cm dar nu se mai cunoaste vanataia dar sunt ingrijorat sa nu fie iarasi ceva grav deci ce ar putea fi si mai multe informatii! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mariakitty a răspuns:

Ar trebuii sa te duci din nou la o consultateie! Totusi sa vezi daca este totul in regula!:*

0 răspunsuri: