Mibazon de la farmacia veterinara si dezinfectat locul cu spirt.
Este o punguta cu puroi acolo.
Daca nu reusesti cu unguentul cu antibiotic care ar trebui sa ajute sa colecteze si sa elimini printre un punct ce s-a colectat, trebuie sa ajungi la doctor.
Sanatate,
Salut. Nu lua in seama pe ioana cu farmacia ei veterinara, am motive sa cred ca are probleme psihice, sta pe aici si da sfaturi tampite de a folosi tratamente veterinare.
Apoi, apa cu sare recomandata de domnul student la medicina poate sa fie o solutie, dar nu si pentru tine, daca spui ca ai o "galma" acolo si ca atunci cand apesi iese puroi, este un semn de infectie si probabil ca aceea galma este un abces ( nu pot sa imi dau seama fara sa vad) dar in principiu, daca galma aia este destul de mare, o sa aiba nevoie de drenaj chirurgical, asa ca mergi la medic cat mai rapid ca nu o sa scapi, nici cu apa cu sare si nici cu antibiotice pentru uz veterinar
În primul rând cred că cercelul pe care îl ai e prea mic. Trebuie să schimbi cu un cercel mai mare şi drept, nu rotund!
Apoi îngrijirea cercelului sau a rănii se face cu apă cu sare de la farmacie şi trebuie de mai multe ori pe zi să faci igiena.
Acum dacă ai infecție e posibil să nu mai reuşeşti să o scoți la capăt doar cu apă cu sare, ci poate trebuie să mergi la medic.
Deeaandreea9156 întreabă: