| Eric1609 a întrebat:

Acum o luna si jumatate am suferit un accident vascular celebral fiindu-mi afectata doar vorbirea si timp de sase luni urmez tratament si nu am voie sa fac efort fizic mare. Aveti idee cum as putea sa mi petrec timpul in afara de exercitiile fizice si cam ce activitatii as putea desfasura in aceasta perioada? Va multumesc pentru atentie sidau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti citi, te poti plimba, poti sta la Tv sau calculator in reprize scurte de 15-20 de minute, nu mai mult de o ora insumat pe zi, poti sta cu familia sau prietenii, iti poti scrie memoriile, poti invata sa faci mici chestii pe care ti le-ai dorit toata viata (bricolaj, un pic de gradinarit sau mai stiu eu ce), poti ascultamuzica.