Bună.
Ai un hematom care trebuia în mod normal să se retragă în 7 zile. Mergi la medicul de familie pentru un consult.
Pa, pa.
Buna! Si eu am patit la fel, numai ca la mine nu a durat asa de mult, doar vreo 4 zile. Sfatul meu este sa mai astepti 2 saptamani facandu-ti frectie unde te-ai lovit, fara sa-ti pui gheata sau alte minunati, ajunge doar masajul. Iar apoi daca vezi ca nu s-a retras deloc trebuie neaparat sa consulti un doctor si fara sa te speri sa stii ca aculo poti avea un cheag de sange. Definita este : cheagul de sange este o acumulare de sange care se intareste si trebuie frecat zilnic sa se imprastie.Este ca o vanataie care se umfla dar nu se vede. Urmeaza-mi sfaturile si ai sa vezi ca totul va fi foarte bine . Sper ca te-am ajutat si o zi buna sa ai!
Parerea mea este ca ar trebui sa consulti un medic deoareca tu te-ai lovit intr-o zona extrem de sensibila si acea umflatura poate deveni mai tarziu o boala pe creier, o sensibilitate la cap sau predispunerea la migrene [dureri de cap] asa ca du-te la mefic
bunicul a fost media asa ca ma cam pricep.
funda?
Eu cred ca ar trebui sa consulti un medic ca sa fi mai sugura. Ca sa nu se agraveze, puate fi ceva ce nu ara inportanta dar mai bine te asiguri.
User252426 întreabă: