Faptul ca nu ti-ai decalotat penisul 23 de ani inseamna ca glandul tau a ramas extrem de sensibil si neacomodat cu mediul exterior. Un barbat normal isi decaloteaza penisul complet minim o data pe zi cand face dus si cu fiecare contact sexual. In cazul tau glandul are nevoie de o perioada ceva mai indelungata pentru a se obisnui cu a fi expus la aer si atingeri. Cat va dura, nu stiu, dar mai mult de 1-2 luni nu are cum, mai ales acum ca esti circumcis. Trebuie sa incerci sa iti atingi din ce in ce mai des glandul pentru a te obisnui cu senzatia pana se va acomoda.
In cazul meu, am facut circumcizia la 21 de ani. A fost sensibil cam 2 saptamani dupa aceea, doar ca eu eram obisnuit cu a decalota si inainte asa ca diferenta nu a fost notabila. Acum e perfect normala senzatia si nu ma mai deranjeaza nimic, deci nu dispera. Rabdare si nu te mai gandi la chestii negative. O sa fii bine 100%, doar ca nu se rezolva toate peste nopte. Singurul regret e ca nu ai facut circumcizia mai devreme. Dar mai bine acum decat niciodata. Sanatate!
anonim_4396 întreabă: