| Alex12ionut a întrebat:

Salut.Acum un an am fost tăiat la mana stangă cu un flex pe cantul mainii.Am fost la doctor atunci si nu m-au cusut, trebuia sa astept pana a doua zi dar am plecat si am ramas asa, mentionez ca am fost taiat incepand de la degetul mic pana la încheietura mainii.Acum simt discomfort la mana, simt ca îmi amorteste mana, nu pot s-o misc noaptea, mentionez ca am tendonul taiat si doi nervi, nu-mi simt nici acum mana, zona unde m-am taiat.Un sfat va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Nonolita a răspuns:

Daca nu ti-au cusut nervii si tendoanele, e normal sa nu simti mana, sa nu o poti folosi. Si amorteste pentru ca nici sangele nu ajunge in acea zona.
Va trebui sa mergi la medic sa vezi daca se mai poate face ceva. Va fi o operatie ca sa-ti coase tot. Daca nu e prea tarziu. Nu amana lucrul asta. Mergi dupa sarbatori.

| Alex12ionut explică (pentru Nonolita):

Nu mai pot merge acum.trebuie să mă taie iar si să stau cu mana bandajată nu stiu cum o să ma afecteze mai tîrziu. apropo am 22 ani oricum îmi este frică

| Nonolita a răspuns (pentru Alex12ionut):

Mai tarziu va fi mai rau. Mai bine fa-ti curaj si mergi acum.

| George628zz a răspuns:

Mergi la medic, pentru ca inca nu s-a vindecat, exact aceași problema am avut o si eu.Noaptea misc-o, si incearca sa nu dormi pe ea