| Safire17 a întrebat:

Acum vreo 3 zile am avut probleme cu stomacul de la o pasta de carnati, in a 2a noapte cand inca mai aveam probleme m-a apucat o durere insuportabila de burta! Am fost la WC si am facut diaree si apoi am luat un maalox, mi-a trecut burta cam in 20 de minute! A doua zi cand m-am trezit nu mai aveam diaree in schimb faceam mai moale! Acum am observat ca am facut destul mai tare, vreo 4 "carnaciori" mai micuti doar ca erau cam decolorati, cam un fel de cafea cu lapte culoarea... si nu stiu de ce, ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea ceai de mentă.
Pa, pa.

| Safire17 explică:

Va rog, fara raspunsuri de genul "nu stiu" sau "du-te la doctor" sau mai stiu eu ce... daca chiar nu stiti nu imi raspundeti

| Safire17 explică:

Manne, acum nu mai am nimic, deci ma simt bine, chiar foarte bine ca am luat 10 la testul nationallaughing, dar e doar problema cu scaunul... ca fac decolorat

| Manne a răspuns:

Mananca si tu covrigi, paine coapta, branza si bea ceai si o sa te simti mai binebig grin