| rulawujo a întrebat:

Adresez urmatoarea intrebare pentru cei care au fost la sedinte de psihologie!

Credeti ca conteaza mult daca psihologul e barbat sau femeie?
Fac referire in calitate de cunoastere a mintii si al instinctului...
Eu cred ca ar s-ar intelege mai bine un barbat cu un barbat decat un barbat cu o femeie.

Ce parere aveti?

Am pus intrebarea asta deoarece eu cred ca un psiholog (femeie) nu l-ar putea ajuta pe pacient (barbat) indeajuns daca nu cunoaste cum ar gandi un barbat si nu fac referire la orice capitol... fac referire la instinct

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Asta e in mintea ta. Fiecare alege după cum crede mai bine. În funcție de mentalitate sau de confort psihologic ar trebui să alegi si tu. Eu sunt bărbat și chiar dacă m as putea intelege mai bine cu un barbat, prefer o femeie psiholog. Sora mea preferă să fie consultată de un bărbat ginecolog si Nu, Nu pentru ca n ar avea partener sau i ar place prea mult, da se simte inconfortabil sa o examineze o femeie. La urolog mie mi ar fi indiferent. La psiholog parca nu. Sunt unele femei de le convine sa fie consultate doar de femei, Nu se stie de ce preferam anumite lucruri.

| Doja a răspuns:

Femeile inteleg barbatii doar din carti/filme/auzite sau anectdote. Nu au niciodata experienta personala si sociala care se manifesta asupra unui barbat, oricat de bine intentionate ar fi.

Asa cum nu ar trebui sa ceri sfatul unei femei pe probleme barbatesti cand e vorba de lucruri mai marunte, ar trebui sa fii mult mai serios daca vorbim de colturile cele mai ascunse ale mintii tale.