Nu stiu la ce te referi prin ajuta, eu ma barbieresc in cap de vreo 8 ani o data la cateva zile, maxim o saptamana. Daca ai intrebari legate de asta, te ascult.
Nu te ajuta, daca a inceput sa cada insemna ca este genetic si nu ai ce sa-i faci, obisnuieste-te cu ideea
Oamenii spun multe, dar nu tot ce spun oamenii e adevarat. Totusi, e o posibilitate (destul de mica) sa-ti creasca parul mai des, dar nu in zona parului inexistent (zona cheliei). E practic imposibil sa-ti creasca parul mai in zona unde nu mai ai par, indiferent daca te tunzi foarte scurt.
In concluzie, nu, nu-ti poate creste parul in zona cheliei daca te razi in cap, e imposibil. Totusi, e posibil sa-ti creasca mai des pe restul capului (din nou, probabilitate foarte mica). Singura solutie este sa folosesti produse pentru cresterea parului (totusi, nici acestea nu sunt sigure, majoritatea sunt fake-uri) sau implant de par. Sorry!
Genetic nu prea are cum, părinții și bunicii mei nu au problema asta
Știu clar că în zona cheliei nu are cum sa mai creasca, as vrea însă să încerc pe cat posibil să îl salvez pe cel rămas.
De vreo 8 ani, nu... la fel am parul e un mit, pot confirma asta, si mai sunt cativa care confirma