| George12356456 a întrebat:

Ajuta cu ceva rasul parului de pe cap? Am inceput sa chelesc și mă gândeam că poate ajuta. Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu stiu la ce te referi prin ajuta, eu ma barbieresc in cap de vreo 8 ani o data la cateva zile, maxim o saptamana. Daca ai intrebari legate de asta, te ascult.

| Felys a răspuns:

Nu te ajuta, daca a inceput sa cada insemna ca este genetic si nu ai ce sa-i faci, obisnuieste-te cu ideea

| GnomUrias a răspuns:

Oamenii spun multe, dar nu tot ce spun oamenii e adevarat. Totusi, e o posibilitate (destul de mica) sa-ti creasca parul mai des, dar nu in zona parului inexistent (zona cheliei). E practic imposibil sa-ti creasca parul mai in zona unde nu mai ai par, indiferent daca te tunzi foarte scurt.
In concluzie, nu, nu-ti poate creste parul in zona cheliei daca te razi in cap, e imposibil. Totusi, e posibil sa-ti creasca mai des pe restul capului (din nou, probabilitate foarte mica). Singura solutie este sa folosesti produse pentru cresterea parului (totusi, nici acestea nu sunt sigure, majoritatea sunt fake-uri) sau implant de par. Sorry!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ajută la chelie. Doar că nu se vede prea ușor că ești chel.

| George12356456 explică (pentru Felys):

Genetic nu prea are cum, părinții și bunicii mei nu au problema asta

| George12356456 explică (pentru GnomUrias):

Știu clar că în zona cheliei nu are cum sa mai creasca, as vrea însă să încerc pe cat posibil să îl salvez pe cel rămas.

| George12356456 explică (pentru Liviu):

Se vede vreo schimbare la firele de par?

| Liviu a răspuns (pentru George12356456):

De vreo 8 ani, nu... la fel am parul happy e un mit, pot confirma asta, si mai sunt cativa care confirma