Pff pai nu e de gluma, poate ti-ai sucit vreo vena, sau ceva ...eu zic sa mergi la medic mai repede!
Asta am patit si eu, am facut o miscare mai brusca si mi-a ramas capul intr-o parte.am incercat sa fac masaj cu diferite unguente si degeaba, parca eram handicapata cu capu sucit intr-o parte.am stat asa vreo 3 zile si nimic.pana m-am dus la spital la urgente. doctora mi-a scris pe o hartiuta sa iau nu stiu ce fiole 3 la numar de la farmacie am uitat cum se cheama si m-am intors la ea dupa care mi lea injectat in gat, filtratie se cheama. intr-un sfert de ora n-am mai avut nimic, mergeam pe strada si radeam de una singura de bucurie ca mi-a trecut.
Cu creme dintrastea (nurofen gel lioton gel)am incercat si eu si nu au dat rezultat, am stat asa 3 zile.nu puteam sa dorm, statem intr-o singura pozitie imi puneam perne pe sub gat sa stea drept drept (drept...ma rog in pozitia care era sucit ca sa nul deranjez)in fine 3 zile au fost cosmar, iar acu sunt f atenta la miscarile care la fac sa nu fie bruste
Probabil ai tras curent. incearca sa faci miscare si sa te ungi cu crema de reumatism
Deeaandreea9156 întreabă: