anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ajutati-ma sad. Simt la un deget sub piele ca ma inteapa ceva o aschie, ce e mai grav cred ca e in carne si ma pisca rau. Ce sa fac?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elena4ever a răspuns:

Deazinfecteaza cu spirt si daca tot te mai doare du-te la doctor

5 răspunsuri:
| Kiiiissss a răspuns:

Du-te la doctorwinking tongue

| savin a răspuns:

Du-te la doctor si dupa ce faci asta spunem te rog si mie ce ti-a zis big grin am aceiasi nelamurire

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut
La deget de la mana? Pe langa unghie se intampla asta?
Daca ar fi asa cred ca stiu care este problema si eu am patit-o de foarte multe ori si fratele meu la fel lui trebuia sa i se ia unghia de tot jos.
Asa deci, daca ii asa cum am spus mai sus
Cred ca tu iti rupi din unghi cu dinti? si Piele de la ungi de langa ungi o rupi cu dinti? Daca e asa asta e problema nu te inteapa nimic si eu avream impresia luam acu faceam dar nimic, asa ca daca faci asa ceva nu mai fa! Te poate aduce la probleme foarte grave, la taierea unghiei definitiv jos.
Sper ca ti-am fost de folos
Ciao

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Anonim nu imi rod unghiile pur si simplu ma inteapa ceva in deget ca si o aschie ascutita si nu vad nici o aschie dar simt ceva acolo si mi'e frica la doctor.sadDar mai bine ma duc al el.

| bogdanpascani a răspuns:

Taieti degetu si cu aceasta ocazie scapi si de aschie...glumeam daca se vede aschia o poti scoate cu un ac de seringa sterila