| Floreenofficial a întrebat:

Salut! Ajutati-ma va rog frumos cu un răspuns onest, sincer.Voi mâncați in fiecare zi de luni până duminică? Eu am megacolon și de câțiva ani fac pauze de o zi in care nu mănânc nimic.Ce părere aveți? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 19flo79 a răspuns:

Cred ca pentru probleme medicale este indicat sfatul medicului, nu a celor de pe TPU...

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai mega rahat

| dinaprilie a răspuns:

"Raspuns onest?". Crezi ca altfel te/am minti daca nu ai fi subliniat? Eu pot sa mananc in fiecare zi. Momentan. Avand boala asta cronica pe care o ai, doctorul care te/a diagnosticat nu ti/a spus si ce sa faci si cum sa faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu într-o zi nu am mâncat trei zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare zi ma hranesc momentan. Am o parere curioasa. Ce e aia megacolon? Cu placere!

| Anuket a răspuns:

În fiecare zi mănânc, măcar puțin. Boala menționată și lipsa alimentației nu sună deloc bine.