| Zebi a întrebat:

Alaltaieri l`am ajutat pe tata sa duca niste caramizi in curte...In seara aia am observat ca mi-a aparut ceva pe degetul mic. ce ee?! eu nu cred ca e o alunita.in poza nu se vede clar dar culoarea ei e negru spre mov inchis.de lovit nu m-am lovit (cred, pentru ca nu m-a durut)daca stie cineva... o fi vreo alergie?

un prieten mi-a spus ca acum se coace sau altu ca e neg... dar totusi ce credeti ca e?

POZA:

http://img684.imageshack.us/img684/3915/14092010011.jpg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madalina7944 a răspuns:

Stai linistit, este un cheag de sange sub piele. In cateva zile fie este absorbit de organism, fie o sa se ia pielea din zona respectiva si o sa il dai jos singur.

3 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Ai incercat sa te speli pe maini?

laughing))

| alecs94 a răspuns:

Este un cheag de sange adica ai sange sub pielita de la deget poti sa il spargi da o sa te doara, lasa asa si o sa se sparga singur

| Sound_9139 a răspuns:

E genu cum iti dai cu ciocanu in deget laughing stai calm ca dispare