| Zebi a întrebat:

Alaltaieri l`am ajutat pe tata sa duca niste caramizi in curte...In seara aia am observat ca mi-a aparut ceva pe degetul mic. ce ee?! eu nu cred ca e o alunita.in poza nu se vede clar dar culoarea ei e negru spre mov inchis.de lovit nu m-am lovit (cred, pentru ca nu m-a durut)daca stie cineva... o fi vreo alergie?

un prieten mi-a spus ca acum se coace sau altu ca e neg... dar totusi ce credeti ca e?

POZA:

http://img684.imageshack.us/img684/3915/14092010011.jpg

unii spun ca e cheag de sange dar daca era nu ar trebui sa simt ceva cand apas? sau sa ma doara degetul? sau sa fie iesit in relief?

ca nu simt nimic cand apas

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

E din cauza unei lovituri! Nu te speria, cand va creste unghia va dispare si pata de sub unghie! Dar dureaza mult!

| Zebi explică:

AIA nu e pe partea unghiei...si NU MA DOARE nimic...nici unghia nici nimic

| Maravilla a răspuns:

Poate te-ai taiat si ti sa infectat.

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Nu este deloc grav nu te speria, este doar o mica lovitura, bunicul meu care lucreaza in constructii are ogramada de "bubite" din acestea si cand l-am intrebat a spus ca este sange straight face
Na.nu stiu insa nu cred ca este ceva grav!
Nu te speria!winking Nu este negwinking

| Zebi explică:

Bine si in cat timp imi va trece?!

| marrr a răspuns:

Poate s-a acumulat sange in acel loc. Nu stiu multe despre asta, dar iti poti intreba medicul de la cabinetul scolii/liceului tau.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

E o hemoragie interna pe mana minora adica trece de la sine daca se umfla si te doare du-te la medic