Prima data da cu spirt sau rivanol(daca face puroi) sau apa oxigenata, dupa aia te dai cu alifie de galbenele cu propolis si in cam 3 zile trece.da mai bine du-te la medic sati faca antitetanosul
Eee lasa ca nu mori de la o intepatura de compas. Si nu cred ca iti poti permite sa ii spui proasta la asistena de la scoala, doar pentru faptul ca nu iti convine tie ca pleaca la 3 si nu pleaca la 4 cand te intepi tu la deget. Punte-ti un bandaj si nu te mai plange atat, te inteleg ca te doare dar totusi e o intepatura. Nu iti ies matele pe acolo
Ma prima data dezinfectezi locul cu spirt, apa oxigenata sau rivanol(daca ai puroi), apoi te dai cu alifie de galbenele cu propolis si in cam 3 zile trece, da mai bine du-te la medic.
Hai nu te mai panica degeaba Eu care mi-am bagat o foarfeca in deget ca sa mai zic (si n-am nici vaccinul facut)? Sa umflat pentru ca se coace ca sa se vindece
E ok!
Tot ce poti sa faci este sa faci un anti tetanus.pentru ca asa e cel mai sigur ca infectia sa nu se mareasca.pana ajungi la medic...da cu spirt muuuult spirt si mai bine bandajeaza putin ca sa nu ajunga microbi.ai grija!
@Deea Lool, ce te bagi daca nu stii? eu n-am facut-o proasta degeaba. habarnai cati siau spart capetele ( inclusiv eu ) si siau rupt picioare si ea nu era la scoala...
Pt o intepatura dinasta nu e cazu' de injectii. Iti pui niste Betadina pe deget si apoi un bandaj peste. It 2-3 zile iti trece.
Carmen133 întreabă: