| Adrian1555 a întrebat:

Salut all.
Acum 3 ani am avut o prima criza mai exact gastrita, acum o saptamana am avut a 2-a criza de gastrita.
Am stat in dureri pana am ajuns la spital si perfuzii si etc., am citit ca e bine sa beau lapte degresat deaoerece calmeaza acidul gastric.
La mine ideea e ca nu vreau sa mai am durerile alea vreodata si vreau sa previn cat mai mult posibil astfel de,, crize,, voi ce imi recomandati in afara de a manca sanatos mereu ca nimeni nu e perfect in stil alimentar laughing))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa mergi la medic sa i ti dea el schema de tratament si de regim alimentar, si ceea ce i ti spune el aia sa faci nu ce spunem noi.

| Adrian1555 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Logic ca am fost si la medic, dar in afara de medicamente pentru 14 zile si sa am grija la alimentatie nu a mai zis nimic.intrebam doar pentru cei ce au si stiu cum sa previna astfel de momente laughing)))