Salut da esti cam mic... dar greutatea este ok iar la nr de papuci este destul de bine.
dar la inaltime esti cam mic poate si unul din parinti tai sunt mici si esti si tu asa eu tot 13 ani am si 1.56 cm
Voi fi sinceră cu tine: eşti cam scund pentru vârsta ta. Ar trebui să ai cam peste 1, 55.
Bunna! Acest lucru este normal. stai destul de bine la capitolul asta oricum ai destul timp sa cresti... fetele cresc pana la 15-16 ani si baietii pana la 17-18, fiecare se dezvolta in ritmul lui mai devreme sau mai tarziu dar la tine este normal...
Pentru varsta ta esti cam scund greutatea e ok marimea la picior in cele mai multe cazuri baietii de 13 ani ar trebui sa aiba peste 1, 55m.
Pentru varsta ta esti cam scund greutatea e ok marimea la picior e in regula cele mai multe cazuri baietii de 13 ani ar trebui sa aiba peste 1, 55m.
Daca ne luam exclusiv dupa varsta, s-ar putea spune ca esti mic de inaltime. Dar conteaza daca ai intrat in pubertate sau nu. Daca ai o pubertate intarziata, incepi sa cresti mai tarziu in inaltime, dar ii ajungi pe ceilalti cu timpul.
Deci: au inceput sa se dezvolte caracterele sexuale secundare? De la ce varsta?
Da am intrat in pubertate de la 11 ani... si apropo ce as putea sa fac sa ma dezvolt mai repede si normal?
Esti cam "pitic" ...probabil asa e din familie..am si eu un prieten la 14 ani are in jur de 1.52..vezi daca vrei sa faci sala de sport..in nici un caz sa faci haltere. daca te apuci de haltere la varsta asta e posibil sa nu mai cresti..bafta
anonim_4396 întreabă: