anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 1.70 si 16 ani (fac in Mai 17), care credeti ca este greutatea mea ideala? Am 64 momentan si sunt plinut. si altii la 1.70 cu 70kg is slabi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De aia nu conteaza nr de kilograme ci mai degraba imaginea din oglinda, slbeaste pana esti multumit de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucreaza la imaginea ta psihica. Eu zic ca esti okey. Greutatea ideala pentru un om normal la 1.70 ar fi de 60 (inaltimea -10). Cei de 1.70 cu 70kg de par slabi poate au o constitutie mai buna, o masa musculara dezvoltata

| AndreeaCristina1992 a răspuns:

Pentru ca ai au alt format al corpului sau detin mai multa masa musculara.Depinde, greutatea ideala este atunci cand te simti si bine in pielea ta, eu as spune sa slabesti pana la 60 de kg si apoi lucreaza la sala pentru muschi (dar antrenament usor)

Întrebări similare