Normal! Este foarte normal! Poate sa iti curga si mai mult de atat incat sa fii nevoita sa schimbi un tampon de noapte dupa ora! Deci stai calma ca e normal
Da, este absolut normal. Oricum, absorbantul trebuie schimbat la maxim 5-6 ore, asa incat la 3 ore nu e chiar asa de des. Eu, de exemplu, in zilele 2 si 3 de menstruatie schimb absorbantul la maxim doua ore si ma si trezesc minim o data in timpul noptii (dorm 5-6 ore de obicei) pentru a ma schimba. Este perfect normal, nu-ti face griji.
Bună!
DA, în primul an de CM sunt normale astfel de "manifestări"!
Preferabil să te îmbraci cu haine închise la culoare, te "verifici" mai DES ( mergi la toaletă când simţi că îţi curge tare ); să foloseşti absorbante mai GROASE ( din acelea de noapte, cu 6-7 picuri pe ambalaj ), mai ales dacă menstra este mai abundentă.
Toate cele bune.
Sigur ca e normal, mai ales daca esti racita. O sa iti fie mai greu sa il schimbi la scoala, cat sa nu te patezi, dar te obisnuiesti.
Eu am fost racita ultima oara si mi-a curs o gramada, tot la 3 ore trebuia sa il schimb neaparat ca il umpleam, cand de obicei in nici 6 ore nu il umpleam.
Eh...n'ai ce face