| karina_8815 a întrebat:

am 12 ani si jumatate imi curge un lichid alb pe chilot ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Secretie vaginala. Daca nu ti-a venit ciclul pana acum, o sa iti vina in curand. Poarta protej slipuri ca sa te simti Ok tot timpul.Si nu-ti face griji, secretia aceea o au toate fetele, fie ele cu menstruatie sau fara.Pa,pa:*

9 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Este normal, este un semn ca in curand iti va veni menstruatia.

Abh
| Abh a răspuns:

Se numeste leucoree si este fiziologica( normala) atata timp cat nu miroase urat, nu este abundenta si are culoare alb-transparenta.

| pwp a răspuns:

Nu stiu ce este, dar asa imi curge si mie si prietenelor mele
e normal!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o leucoree sau poale albe.
Este fiziologică (normală) și pe viitor apare și ciclul menstrual.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora, e ceva firesc sa ai ''secretie vaginala''.
P. S Citeste un pic si de aici, sa vezi ce si cum;) http://www.clopotel.ro/......602-1.html
Sanatate!

| Cretaker a răspuns:

Lapte de femeie.

| ksiusa a răspuns:

Este normal

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Secretie vaginala

| fataaaa a răspuns:

Acest lichid se numeste secretie vaginala(leucoree). Este perfect normala si este un semn care vesteste ca nu mai e mult si vei avea prima menstruatie (menarha). Daca secretia are culoarea alb-galbui si nu are miros inseamna ca este normala. Daca are un miros neplacut si o culoare diferita, atunci inseamna ca este cazul unei infectii sau ceva mai rau si trebuie mers la ginecolog.Nu te panica daca este alba si fara miros, fiindca este normala si toate fetele si femeile trec prin asta! Bafta, te pup!