si eu am 12 ani, si mie mi se clatina o masea
Dar aseara mi-am prins curaj si cu usurinta am tras putin de ea, si a cazut...nu m-a durut de loc.
Daca pe tine te doare, incearca sa iei ceva care o amorteste si apoi scoateo... daca ai probleme la ea du-te la stomatolog cu unul din parinti. si daca nu vrei sa mai dai bani la stomatolog ceri de la scoala de la secretariat o adeverinta de elev si precizezi ca e pentru stomatolog... ori iti da reducere ori nu platesti de loc sper ca ti-am fost de ajutor
Ai fi sadica sa ti-o scoti singura, du-te la dentist, iti va face anestezie locala si extractie fara sa simti nimic.
Ia de la magazin caramele din astea vechi, si mesteca-le pe partea cu acea masea asa mi s-a intamplat si mie cand eram in vacanta
Curaj gaina ca te tai
in primul rand gandeste-te ca toti am patit la un moment dat la fel
vorbeste cu mami sa caute un sotmatolog bun... iti va da cu un sprey care amorteste zona si apoi foarte simplu o extrage pentru ca ea deja se clatina. succes
Depinde de cat de tare se clatină... dacă se clatină destul e tare poți să iei o carpa curata și să o prinzi. o tot clatni pană iți fac curaj sa tragi tare de ea...nu te doare ca așa am facut și eu.
Daca e masea de lapte, nu-ti face griji. o sa-ti cada singura. nu e cazul sa mergi la dentist daca nu te doare.
anonim_4396 întreabă: