Nu ai de ce sa iti faci griji, la unii oameni cresterea este putin anormala.Peste 2-3 ani ai sa observi ca te vei inalta destul de mult incat sa fii ca ceilalti, poate mai inalta.
Si daca crezi ca ai o boala care te face scunda, pot sa iti spun ca nu ai, la majoritatea bolilor de acest fel unul dintre simptome este retardul sever, ceea ce nu cred ca ai.
Sper ca ti-am fost de folos!
Nu esti scunda, am 22 de ani si 165 mai ai destul timp sa cresti. fa sport si mananca sanatos.
Simplu cauta pe net niste exercitii de crestere, stai atarnata de o bara cu picioarele atarnate cat poti de mult fa asta de cateva ori pe zi timp de ceva vreme si mai vorbim dupa.
Nu este chiar sanatos dar poti bea un pahar de lapte pe saptaman contine dublul de proteine de care avem nevoie dar trebuie sa stii urmatoarele chestii :
1. de calciu o sa duci lipsa deci iti trebuie un supliment pastile recomand calciu lactic pentru ca laptele are calciu dar cazeina adica proteina din el nu se digera fara bicarbonat de calciu care se ia din coloana vertrebrala care e esentiala in crestere
2. poti face aerobic sau karate cum fac eu
3 asteapta ca te inalti pana la urma si daca nu exista oprati care nu ti le recomand dar esti fata poarta tocuri si vreau sa fiu medic nutritionist si daca nu ma crezi uitate la linkul asta http://drcalinmarginean.blogspot.ro/p/prezentari-video.html
anonim_4396 întreabă: