| mititicataceascumpa a întrebat:

Salut am 12 ani si sunt nedumerita.De ce nu am sani? O colega de-a mea ii are mega daca vreti sa-mi sati sfaturi intrati sa vorbiti cu mine pe kata11mary.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RaluuX a răspuns:

Buna! In legatura cu problema ta...pai sa stii ca nu toate fetel; e avem sani la fel, nu te uita la colegele tale sau la prietene uitate la mama ta sau la surori ai multe sanse ca sani tai sa semene cu ai mamie/surori tale, nu te ingrijor ai timp pana la 18 ani sa te dezvolti.da si stiu cum e sa fi printre singurele care nu e prea dezvoltata din clasa(app:eu am 13 anihappy(Ai rabdare si vei vedea cu timpul)Fundaaa!?

6 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Fiecare se dezvoltă în ritmul său.
Şi oricum...e mai bine să ai sânii mici.(părerea mea).

| SaraIsVeryBeautiful a răspuns:

Ai 12 ani.Ei cresc pana la 18 ani.Asteapta. Toti se dezvolta diferit.

| 3ma a răspuns:

Colega ta are sani deoarece are un alt tip de organism,se dezvolta mai repede,iar daca o sa aiba si menstruatie inaintea ta, nu ai de ce sa te stresezi caci este normal. Ti se vor dezvolta si tie in curand, deoarece abia acum intrii in varsta "modificarilor".

| BloodyRose a răspuns:

In primul rand, ai 12 ani deci nu te ingrijora, corpul ti se dezvolta cam pana la 18 ani. Dar fiecare organism se dezvolta in felul sau. Daca colega ta ii are mai mari, nu te ingrijora, pur si simplu organismul ei s-a dezvoltat mai repede. Si-n plus.crede-ma, nu e bine sa ai sani uriasi la 12 ani. Esti inca un copil! Presupun ca vrei sa ai sani frumosi cand vei avea 18-19 ani, nu lasati cum ii va avea colega ta. Sper ca ti-am fost de ajutor :*.

| mazuru a răspuns:

Eu iti zic ceva nu te ingrijora pana o sa faci sex mai este dar fundu il ai gata

| mazuru a răspuns:

Bi iti dau eu o veste nu te lua dupa curvele astea fa sex fara sa stie mata si atunci o sa vezi

Întrebări similare