| denis988 a întrebat:

am 13 ani, 45 kg si 160m. am ceva burte si de aia am nevoie de un sfat. programul meu pentru mese suna cam asa: dimineata ora 10: sandwich pe jumate felie de paine cu cas de oaie si muschi file, ora 13:00: ori ce a facut mama (nu ce gras de obicei) ori 1 albus de ou+ 1-2 felii muschi file+ cas de oaie + o jumate felide de paine (am inceput sa mananc ca au multe proteine si mna), ora 18:00 1 albus + 1-2 felii muschi file+ cas de oaie+ o jumate feli de paine. pe parcursul zile mai beau 400 ml de lapte. Sport fac. Sunt sanse sa mai slabesc 3-4 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| vlad89c a răspuns:

Ai o greutate normala, si putin SUB LIMITA.
Daca totusi vrei sa slabesti iti recomand sa lasi carnea si painea, si sa mananci multe salate si verdeturi.
Te mai avertizez odata pentru ca la varsta asta ar trebui sa ai in jur de 55kg sau cel putin 50.
A da, si bea ceaiuri si un pic mai putin lapte, pentru ca laptele, daca e cu grasime mare, ingrasa.

P.S. GREUTATEA TA ESTE DESTUL DE BUNA, TE SFATUIESC SA MAI NU INCERCI SA SLABESTI!

daca ti-a fost de ajutor ce ti-am zis, nu ezita sa imi dai o fundita

Răspuns utilizator avertizat
| vlad89c a răspuns (pentru denis988):

Pai atunci respecta ce ti-am zis, continua cu sportul, si vei vedea cum incepi sa slabesti.

| claudiamis a răspuns:

Da sunt sanse, dar esti bine asa. daca vrei sa slabesti, consuma salate si legume, avand nevoie de vitamine, pt.ca corpul tau are nevoie de vitamine multe daca vei slabi

| YosCosmin a răspuns:

Da e bine ca mananci mancare cu multe proteine dar degeaba daca nu fortezi deloc muschii, proteinele ajuta la refacerea lor, daca nu arzi nimic ele se depun si asa apare grasimea. Ce fel sport faci, si cat de mult transpiri atunci cand il faci?

Răspuns utilizator avertizat
| sweetnatasha a răspuns:

Ai putea incerca sa faci abdomene zilnice dar progresiv
In prima zi incepi cu 10
A -2 -a zi faci 20 ...si tot asa, cand ajungi la 100/zi te opresti
Faci abdomenele timp de 2 saptamani si vei observa o schimbare cat de cat big grin

| bogdan96bv a răspuns:

La varsta ta nu trebuie sa slabesti... daca chiar vrei... fa sport foarte mult si antreneaza-te tongue