| andyxyw a întrebat:

Salut, am 13 ani aproape 14 și arăt ca un copilasi de 10 ani, la fata la fel, la voce la fel, la cum arăt e la fel, ce pot face? Am doar 40kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana serios si mananca MANCARE mai multa si mai variata, ca sa te poti dezvolta!

| darrio2007 a răspuns:

Nimic. Astepti sa cresti.

| Cipi1212 a răspuns:

Arăți tânără.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeşte pubertas tarda. Trebuie să mergi să îți faci analizele specifice la endocrinolog şi să îți facă radiografie la mâini să vadă vârsta oaselor.

| ioana748 a răspuns:

Ia o minge de baschet si arunca la cos cu ea.
O sa ti placa.
La farmacie intrebi de vitamine pentru baieti adolescenti.
Asa ma gandesc eu, ca esti baiat.
Depinde si de inaltimea si coformatia parintilor.
Esti in plina transformare acum. Vei avea maini mai lungi, talpa mai mare, vocea in schimbare, of, nimic nu ti va place la tine. Dar undeva pe la 17 ani, totul incepe sa capete sens, la 20 deja vei fi un tanar frumos si armonios.

| Delllla a răspuns:

Așa arată băieții.

| Lubeniță38900 a răspuns:

Salut, ca sa pari mai matur trebuie sa ți lasi mustață,cioc,barba, te face mai matur, uite și tunsoarea buzz cut te face mult mai matur,sunt multe chestii care te fac mai matur. Fai sport sa te dezvolți frumos,de preferat un sport de contact, mâncare bună, proteine, pui, oua, lapte, fructe.