Nu este nimic grav, si eu am avut aceasta problema, nu trebuie decat sa te duci la ginecolog si el in urma unui contro iti va da niste pastile care sa te ajute in aceasta privinta.:*
Esti la inceput si ciclul tau nu e regulat... abia dupa 2 ani se regleaza...stai linistita ca s-a mai intamplat asta si altor fete...ca sa te linistesti ai putea vorbi despre asta cu doctorita ta de familie si ea va sti ce sa-ti spuna
Nu nu ai nicio problema. dureaza 2 ani pana cand hormonii iti sunt reglati... dar in timpul aceasta de "nemenstruatie" sa zic asa ai grija cum te comporti cu corpul tau ca sa nu ai dureri groaznice cand iti va veni... e un sfat.pastreaza`l. poate ca iti va prinde bine.:* :X
Acelasi lucru l-am patit si eu dar la mine nu a mai venit cam vreo 9 luni acum e regulat si nu mai am probleme
Acelasi lucru i s-a intampla si unei prietene a mea.Stai linistita, in cateva luni, maxim un an, iti va veni iar menstruatia. Pana atunci, bucura-te de lejeritate.
Da scumpa mea
Tine minte ca aveam doispe ani, si era o prietena, care la fiecare mestruatie ii intarzia cel mult 3 luni. Surorii mele i-a venit pe 10 iulie, prima si ultima data. E ceva normal, dpa 1/2 ani ti se va regla, si nu sunt motive sa iti faci griji
Toate fetele trecem prin asta, nu ai ce probleme sa ai in afara de sarcina, dar la tine nici nu se pune problema. Mult succes
Nu ai nici o problema, asa se intampla la inceput. Menstruatiile sunt neregulate, cu pauze mari intre primele. Nu-ti face griji, in doi ani lucrurile se vor normaliza.
dobrin1019 întreabă: