OAU imi imaginez ca la 13 ani nu-ti prea convine ca esti atat de inalt, dar nu-ti face probleme, de la 16 ani incolo cred ca o sa fii cel mai fericit, fetelor/femeilor le plac barbatii foarte inalti (asta pentru ca o sa mai cresti daca e sa ne luam dupa stiinta, baietii cresc intre 15-21 de ani, atingand maximul pe la 18/19..deci, chiar daca esti mai inalt decat in mod normal, la 13 ani sigur nu ai terminat de crescut..probabil pe la 16). Fii mandru, e de bine! si daca iti place si mj e si mai bine
Eu cred ca esti chiar prea inalt la varsta ta, daca faci sport care stimuleaza asta e bine dar daca ai crescut asa fara stimulare de sport nu e bine sa stii nu e normal, pentru ca poate fi o dereglare a glandelor, a hipofizei si de aceea ai crescut atata, baietii mai cresc pana la 18-21de ani daca fac si sport fetele cam pana la 16-18ani, deci este important sa specifici daca faci sport in acest sens si daca mai cresti mult nu mi se pare tocmai bine ti-am zis, chiar daca tatal tau e inalt totusi tu nu ai decat 13 ani si ai aproape inaltimea lui ti se pare normal fara sport sa fie asa? oricum ai grija de tine pe viitor...
Mama are 1. 60... tata are 1. 77 si eu am 1. 87
Orice e posibil... daca faci sport...
Nici eu nu cred ca o sa mai cresti... daca nu practici baschet, volei sau inot, daca da... s-ar putea sa mai cresti cativa cm
Nu cred:-)ai crescut destul in inaltime si cred ca n'o sa mai cresti...practici cumva un sport?!?
anonim_4396 întreabă: