| nope234 a întrebat:

Salut.Am 13 ani si 3 luni si 1, 69 inaltime si 56-57 kg. Tatal meu are 1, 79 si mama 1, 59.Ce credeti,pot ajunge la 1, 80m inaltime?

Fac exercitii fizice zilnice.Am o bara de tractiuni si fac vreo 50-60 in 3-4-5 serii pe zi.De asemenea am si o haltera de 15 kg si fac vreo 60 in 3-4 serii.Fac si flotari,abdomene,genoflexiuni.Ce credeti,aceste exercitii imi pot afecta cresterea? Eu nu beau suc inainte de culcare, eu nu beau suc in general (pana acum 1 sapt). Respect toate mesele principale.
Multumesc anticipat.Rog sa imi raspundeti la intrebari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NINAAAAAAA a răspuns:

Atunci incearca sa iti improvizezi un cos de baschet...

3 răspunsuri:
| NINAAAAAAA a răspuns:

Buna, eu cred ca da poti ajunge la inaltimea de 1, 80, dar consider ca in afara de tractiuni toatae celelalte exerciti iti dezvolta doar musculatura, nu te inalta, cred ca ar fi mult mai indicat sa joci baschet, volei. Nu zic ca nu sunt bune exercitiile tale, poti sa faci si aceele exerciti dar si sa te apuci de un baschet de exemplu. Eu cunosc multe persoane inalte care au inaltimea respectiva din cauza ca practica sporturi de genu happy succes

| nope234 explică (pentru NINAAAAAAA):

Nu am sala de volei/basche in oras.

| nope234 explică (pentru nope234):

In comuna:* nvm tot aia.
in fine eu voiam sa stiu daca acele exercitii imi afecteaza cresterea in sens negativbig grin

| NINAAAAAAA a răspuns (pentru nope234):

Atunci incearca sa iti improvizezi un cos de baschet...