| nope234 a întrebat:

Salut.Am 13 ani si 3 luni si 1, 69 inaltime si 56-57 kg. Tatal meu are 1, 79 si mama 1, 59. Ce credeti, pot ajunge la 1, 80m inaltime?

Fac exercitii fizice zilnice.Am o bara de tractiuni si fac vreo 50-60 in 3-4-5 serii pe zi.De asemenea am si o haltera de 15 kg si fac vreo 60 in 3-4 serii.Fac si flotari,abdomene,genoflexiuni.Ce credeti, aceste exercitii imi pot afecta cresterea? Eu nu beau suc inainte de culcare, eu nu beau suc in general (pana acum 1 sapt). Respect toate mesele principale.

Multumesc anticipat.Rog sa imi raspundeti la intrebari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

E putin probabil, mama ta fiind mai micuta. Oricum o sa mai cresti! Si daca ajungi la 1.73-1.74 e bine.

| nope234 explică (pentru Lawliet14):

Dar bunica mea(Din partea tatalui)era cat mama. Tatal lui avea o inaltime asemanatoare.

| kiri11 a răspuns:

Incearca sa practici baschetul big grin si pentru mai multa siguranta innotul! Aceste 2 sporturi te vor ajuta!

| nope234 explică (pentru kiri11):

Dar nu am sala de baschet/inot in comuna mea.
Locuiesc la tara. Ceva improvizatii se pot face la casa?

| Hello12345 a răspuns:

Ce faci tu iti opreste cresterea masei osoase, cumpara-ti o minge de volei si fa exercitii cu ea, arunc-o in sus si joaca-te asa cu ea in fiecare zi, antreneaza-te, sa zic asa. Bafta!

| nope234 explică (pentru Hello12345):

Toate exercitiile sau doar unele dintre ele? Daca unele dintre ele, poti sa mi le enumeri>