| xeon a întrebat:

Am 13 ani si as vrea sa pun ceva muschi pe mine, forta am dar as vrea sa-mi maresc.
Pareri! Cum as putea sa-mi maresc muschi, sa aiba un aspect frumos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Este prea devreme, suprasoliciti organismul daca faci forta.Mai asteapta vreo 3 ani.Sarbatori fericite!

7 răspunsuri:
| MoNsTeR a răspuns:

Ii prea devreme ma...+ ca stiu ca daca faci forta acum ti se incetineste cresterea.io zic sa stai klm pana pe la 18 ani

| xeon explică:

Daca va ajuta cu ceva am 1, 65m si 53-57 de kg.

| xeon explică:

Nu ma ajutati cu nimic, sincer!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

13 ani? Pai tie nici nu ti s-au format muschii, inca nu ii ai fixati pe os ca sa ii poti lucra.
Mai asteapta pana la cel putin 17 ani, nu cred ca te lasa fetele ca nu ai muschi. Nu toti barbatii trebuie sa aiba muschi. Depinde si cum ai constructia pieptului, a bratelor, acum ti se construiesc formele de muschi... Ai rabdare, si vezi cum ai corpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite nu te gandi la asta gandeste sa fi si aspect cool ai te las in pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te-as ajuta dar la 13 ani nu ai nevoie de asa ceva daca nu faci sport de performanta.
Pentru aspect frumos iti trebuie multe ore la sala de forta, mult sport... si o alimentatie cat mai sanatoasa.
Dar repet, Nu ai nevoie de muschi. Lasa-i sa devina rezistenti pe os, iar apoi ii tot lucrezi, de la 18 ani poti incepe asta.
1, 65 si 55 de kg(aproximativ) nici nu stiu ce muschi ai putea sa pui pe tine? Pe limba unde? Esti copil inca, chiar daca poate te deranjeaza dar mai trebuie sa treaca vremea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa bei an fiecare dimineata 2 oua crude cu miere de albine