anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si de 2 luni am starile de anxietate. Inainte eram cel mai fericit nu aveam ganduri negative cum am acum.Nu aveam probleme de nimic eram happy, dar intr-o seara m-a speriat ceva si am facut un atac de panica si de atunci au inceput gandurile negative, dau un exemplu am vorbit cu mama despre ceva si mi-a spus ca X are un copil cu probleme cand aud zic ca si eu sunt asa.Aolou daca o sa ajung si eu asa si uite asa am dat de mancare unui gand si nu mai pot sa scap de el..help tot ce aud spun ca sunt eu nu stiu de ce nu..ma sperii rau e normal la varsta mea ca nu stiu ce sa mai fac? Am fost si la psiholog a spus ca nu am nimic si la psihiatru

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Suna la telefonul copilului, care este gratis: 116 111 si iti va raspunde un psiholog, care te va ajuta.

Ori, descarca aplicatia mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil:
http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

| sierra1 a răspuns:

"Am 13 ani si de 2 luni am starile de anxietate...am fost si la psiholog a spus ca nu am nimic si la psihiatru"

ok, și atunci de unde găselnița asta?

| Anonimus12368j8 a răspuns (pentru sierra1):

Idk..eu i-am spus ca am stari de anxietate si a spus ca nu e nimic e doar o schmbare hormonala daca poti macar raspunde la intrebarea mea

| sierra1 a răspuns (pentru Anonimus12368j8):

"daca poti macar raspunde la intrebarea mea"

- geniule mic, dacă medicii au zis că n-ai nici pe dreak, crezi că cei de pe site sunt mai isteți? nu mami, nu-s

| SabinaaRoibu a răspuns:

Incearca sa citesti articole psihologice sau carti pentru dezvoltare personala. Incearca sa iti creezi un obiectiv in viata, ulterior, un plan care sa te ajute sa-l atingi, comunica cu prietenii dar doar cu aceia care te fac sa te simti bine, pe restul ar trebui sa-i elimini. Apuca-te de un sport, pe multi i-a ajutat sportul... gaseste sa faci ceva ce iti place si nu te mai gandi la lucruri negative pentru ca te vei obisnui asa si dupa iti va fi greu sa mai iesi de acolo. Cand ai un atac de panica stai de vorba cu mama ta si cere-i ajutorul. Toata lumea are momente de genul... trebuie doar sa treci peste si sa constientizezi ca starea aceea nu este permanentă. Va trece. Gandeste te ce te face sa ai starea aceea de anxietate, iar dupa ce iti dai seama care este motivul care iti provoaca anxietate, elimină acel motiv. Elimina acea frica. Si stai de vorba cu parintii tai. Ai grija de tine!