| Ana45699 a întrebat:

Salut, am 13 ani, si de ceva timp imi cade parul, adica daca trag incet de el am vreo 3 fire in mana sau chiar mai mult, stresata nu sunt, mananc des fruncte. Ce ar putea sa fie? Va rog ajutati-ma,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Pubertatea. Sunt o sumedenie de schimbari in echilibrul hormonal si unele dintre ele pot cauza si caderea temporara a parului. O sa treaca, nu-ti face griji!

| MadalinaAndreeaF a răspuns:

Poate sa fie si de la sampon... nu e de ajuns sa mananci doar fructe, parul are nevoie de o atentie mai speciala... daca nu folosesti balsam incearca sa folosesti, cumparati uleiuri si masti o sa te ajute foarte mult
. renunta la vopsit daca te vopsesti nu e deloc bine la 13 ani... sper ca te.am ajutat