anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut

am 13 ani si ma doare in dreapta jos, cred ca apendicele, nu ma doare intens da simt furnicaturi minore si medii,
am apendicita? mentionez ca de vreo luna ma daore cateodata da nu tare tare

mersi am apendicita? sau ce am? este grav dau funda! va rog raspundeti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Spike189 a răspuns:

Poi cea mai buna solutie ar fi sa mergi la doctor sa aflii sigur. Nu mai amana timpul, vbeste cu parintii tai si du-te la doctor. multa sanatate!

| mariana_1390 a răspuns:

Nu e apendidicita... da nusti ce e potz fi racit!

| SyN a răspuns:

Amice esti in crestere nu stiu ce sa zic e posibil sa nu fie nimic dar cel mai bine ar fi sa le spui parintilor (daca nu le ai zis) sau sa te duci la cabinetul medical la scoala sau la un alt medic ...la spital sau la vreo clinica ca sa fi sigur... sper sa iti fie de ajutor (simptomele apendicitesi sunt:greata, varsaturi, febra si dureri abdominale)

| tpuu a răspuns:

Salut. Asa sa incep happy. Daca esti fata :asta e doar o raceala. Dar asa in general pentru a avea apendicita ai urmatoarele reactii time oute doare ingrozitor, si iti vine sa vomiti [adica vomiti] de mai multe ori si cand mai ai apendicita nu poti sa rezisti daca nu tii cu mana apasat in locul acela si te inchesui [daca sti cum ma refer]. Dar daca tot esti ingrijorat de faptul aceasta vb cu parintii thai si du-te la doctor... Dar inainte sa ii spui parintilor thai poti sa iti faci un mic "test". stai pe spate in pat si apasa acolo la apendicita si apesi si ridici.[de ex.cum face la telecomanda]. Si daca vezi ca te doare cand faci asta duite si consultati parintii :p.Succesbatting eyelashes

| florinell a răspuns:

Pai s-ar putea sa ai, sa-r putea sa nu, cel mai bine ar fi sa mergi la doctor deoarece poate e aclceva si tu simti durerea acolo, de cele mai multe ori cand ai apendicita te doare burta, asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la doctor, pentru ca sa stii apendicita se perforeaza, asa ca du-te la doctor.Sanatate!

| Nommm a răspuns:

Este posibil, daca zici ca te doare de 1 luna se poate sa ai ...eu din cate stiu daca trebuie sa scoti apendicul, ar trebui sa te doara si piciorul drept. daca nu te-a durut de loc nu cred. piciorul te doare deoarece durerea aceea se plimba.acum poate e posibil sa te doara chiar si piciorul drept, nu conteaza asa de mult. Daca durerea persista du-te la doctor! Este pericolos. cel mai bine e sa te duci la doctor, pentru ca daca nu il scoti la timp poti sa mori! nu e gluma, cunosc o femeie caruia i-a murit fetita pentru ca nu a dus-o la timp si s-a ummflat apendicul si saracuta a murit! Dar nu te speria, du-te cu mamica ta la doctor. Sper ca ti-am fost de folosbig grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai medicul poate spune dacă ai probleme cu apendicul sau este altceva, mergi și fă și un ecograf general.
Sănătate.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai apendicita, apendicita evolueaza mult mai repede (in 3-4 zile faceai peritonita).

| Miley a răspuns:

Pai daca ai apendicita poti sa ai o galma mica, mica, mica.Trebuie sa mergi la doctor fiindca nu e de glumit cu astea. Poti fi operat.