| GeorgianLasVegas a întrebat:

Am 13ani dar sunt destul de matur(asa ma judeca ceilalti).
Nu vreau sa lungesc povestea dar asa pe scurt vreau sa-mi spuneti daca pot pati cv...

Am sarutat o fata cu inceput de leucemie(pe buse/gura)

Pot sa patesc ceva grav? Daca NU bucuria mea! Dau Funda!

Multumesc!

Mentionez ca tot nu am aflat ce dauneaza sau ce afecteaza boala asta numita "leucemie"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Leucemia este o boala a sangelui dar nu se transmite pe nici o cale nici macar prin sarut.Nu este o boala contagioasa.Linisteste-te nu patesti nimic. Tine minte pentru viitor, prevenim decat sa ne inbolnavim.

3 răspunsuri:
| Hαppiηеss a răspuns:

Leucemia inseamna cancer, o boala a sangelui care in cele mai dese cazuri este si incurabila adica nu prea exista sanse de supravietuire din pacate. NU este contagioasa! Deci poti sta linistit nu o sa iei si tu.

| Romina01 a răspuns:

Leucemia este cancer al sangelui. Din cate stiu eu, nu e contagioasa. N-ai de ce sa te temi big grin

| GeorgianLasVegas explică:

Multumesc mult de tot la toti! Habar nu am cui sa ii dau funda puppy dog eyes...asa ca o meritati toti :*