| mihai_2786 a întrebat:

Salut, am 14 ani 1.51 si 65 kg, poate o sa radeti de mine dar vreau sa ma ajutati si pe mine sa stiu cum as putea jos din greutate si, sa ma manetin! Va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dy a răspuns:

Buna Mihai, cum sa radem, de ce? Dimpotriva, te felicitam pentru preocupare! Am sa-ti dau raspunsul pe care l-am dat si iei la cineva, numai ca postase intrebarea ca anonim...
In primul rand ar trebui sa faci niste analize hormonale! In al doilea rand, parintii tai cum sunt?
Daca n-ai probleme hormonale, te felicit ca te gandesti sa scapi de kg in plus la varsta asta si sper sa ai vointa sa scapi de ele repede! Mai tarziu e mult mai greu si daca nu scapi de ele acum chiar ai sa regreti peste vreo 2-3 ani!
Ca sa scapi de kg, fara a te infometa, trebuie sa mananci alimente cu cat mai putine calorii.Adica,
1.in loc sa mananci un sandwish sau o prajitura, ia un fruct!
2.La masa, mananca mai putina mancare si fara paine, umple stomacul cu salata (salata de varza satura si are putine calorii).
3.Nu mai manca cornuri, alune, chipsuri si chestii de-astea.
4. Evita smantana, maioneza, sosurile si prajelile
5. Ultima masa(de seara) sa fie usoara, adica un iaurt degresat sau un pahar cu lapte degresat si un fruct
6. Nu manca cu 4 ore inainte de culcare.
& Inscrie-te la un club, ceva cu sport, dar sa fii inscris, pentru ca altfel, datorita kg in plus, o sa ai tendinta sa te lasi de facut sport si e f. important ca, daca slabesti sa faci si corpul frumos!
Incearca! SUCCES mult!

2 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dieta, jogging si bicicleta multyspeed! - vezi mai in urma, la raspunsurile mele, pentru detalii!

| ionika a răspuns:

Itiplace ciorba de varza? scrie pe google diete cu supa de varza(diete cu ciorba de varza)