| ioana_9061 a întrebat:

Am 14 ani 1, 72m, 51kg.Tot timpu am impresia ca sunt prea slaba.Cate kg credeti ca ar trebui sa am? Ce trebuie sa mananc sa ma ingras.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlinutzaRouz a răspuns:

Nu te supara ca-ti spun, dar mi se pare o prostie sa vrei sa te ingrasi daca esti asa cum te-ai descris, eu am tot 14 ani, 1, 80 sau ceva de genu si 52 de kg si mi se pare k sunt grasa, pr mele au ca 45-48 kg, si sunt aprox. cu numai 10 cm mai mici ca mine.
Eu zic ca esti bine, nu te chinui sa te ingrasi k dupa aia o sa vrei sa slabesti si ii destul de greu, crede-ma o spun din proprie experienta

4 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Opreste-te cand o sa ai 55-60.

| rozalia25 a răspuns:

Cam 58 de kg daca ai avea ai fi perfecta. Eu am luat spirulina, am incercat sa nu ma mai stresez, am mancat 3 mese pe zi complete: cereale, fructe, carne, lapte. Si am facut putin sport ca sa se puna muschi nu slanina.

| AlinutzaRouz a răspuns:

Ms pentru fundita

| NoName0011 a răspuns:

Nu stiu. ce sa faci. las ca esti buna asa tongue

Întrebări similare