Poti sa îți descarci o aplicație cu exerciții.Este foarte buna "În formă in 30 de zile"
"Fel the brun"
Poți alerga si sa te reapuci de înot oricum vine vacanța de vară si o sa ai mai mult timp. Poți merge pe bicicletă si sa eviți mersul cu autobuzul.
Alimentația.Păi ai putea sa renunți in primul rand la sucuri si băuturi acidulate si la dulciuri(poți manca una pe zi).Si renunță la prăjeli mai mult fript. Dimineața încearcă sa mănânci dacavnu mănânci.Nu te înfometa! Încă nu sunt bune dietele.
Poți sa te apuci debaschet.
Încearcă sa alergi 30 de minute pe zi.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?!
Buna! Eu iti recomand dieta Rina. Cauta mai multe detalii pe net sau daca nu iti pot da eu mai multe detalii. Este o dieta in care poti mânca aproape orice. Si slăbești 10 kg in 90 zile. Baftă!
Exercitii cu greutati, poti continua inotul, cardio sau orice alt sport care-ti place. Depinde si de cat mananci in general, ar trebui in jur de 2000 calorii, dar mai poti urca putin si scade treptat daca e prea mult. Carbohidrati in jur de 100g, grasimi 50g, proteine intre 1-2g/kg. Deci concentreaza-te pe mancaruri bogate in proteine, slabe caloric, cu putini carbohidrati/grasimi(cei din urma ingrasa).
Dieta Pierre Dukan este preferata celor de la Hollywood.
Este foarte usor de tinut, practic mananci pe saturate si slabesti vazand cu ochii.
Nu, nu glumesc, chiar este o dieta grozava!
Am facut-o si eu si prietenele mele si a dat rezultatele pe care ni le-am dorit.
Uite aici:
http://www.dieta-dukan.co/
La 14 ani nu se recomanda diete, insa poti face sport cat de mult (orice sport care iti place), bea cat mai multa apa, nu exagera cu mancarea si daca e posibil nu mai manca chipsuri sucuri cu acid, paine mai putina etc. O aplcatie de exerctii nu strica gen `Weight Loss Workout`. Bafta!
Alexandrumrz întreabă: