| Ŵ๏๏Dy™ a întrebat:

SaluT
Am 14 ani am 1.70 inaltime si cam 70-74 kg
Imi spuneti si mie o dieta ceva de genu'
Si ce exerciti ar fi mai bune
Fac sport dar nu prea ma omor ca nu prea am timp pentru ca sunt cu scoala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| allesendethier a răspuns:

Hm...Iti trebuie o dieta echilibrata.Asta include multe fructe si legume proaspete. Fara dulciuri, paine, fast-food, sucuri.Desi daca nu poti renunta la suc, atunci va trebui sa-l consumi pe cel natural, sau light!
Un exemplu de dieta
:
Mic-dejun:Musli cu lapte(maxim 3, 5%grasime)
Pranztongueiept de pui la gratar/o salata/tocanita de legume(una dintre ele)
Cina:Musli cu lapte/Iaurt+fructe
(ps.si eu incerc sa slabesc!sad Poate ne sustinem reciproc!)
a, si exercitii.thinking pilates, abdomene,. gasesti pe internet o multime de exercitii pentru slabitwinking numai sa cauti!tongue
Minim30 minute pe zi de sport!winking
Bafta!
In speranta ca ti-am putut fi de folos!
Numai bine!winking

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Limiteaza-te la 2 felii de paine pe zi si renunta la dulciuri... seara fa abdomene.cam 50.sau cat poti, nu te solicita din prima. pe parcurs se slabeste nu din primawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm.iti trebuie o dieta echilibrata.Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete, lactate, sucuri naturale(poti sa le excluzi, eu de exemplu nu beau niciun fel de suc. poate o data la 2 saptamana un suc light), fara dulciuri, paine, fast-food.
uite aici un exemplu de dieta:
Mic dejun: Musli cu lapte (max 3, 5 % grasime)
Gustare:1 mar/1 portocala
Pranztongueiept de pui la gratar/o salata/tocanita de legume(una din cele 3 variante)
Cina:Musli cu lapte/Un iaurt si fructe.
E greu slabitul asta... ce bine ar fi daca`am slabi la fel de usor cum ne ingrasam.
A, sa nu uit...mult, mult sport happy. Cel putin 30 minute pe zi!
Bafta!
O poti face!
(p. s sunt in aceeasi situatie cu slabitul, dar problema e ca nu ma sustine nimeni sad )
In speranta ca ti-am putut fi de folos,!
Numai bine. si ...succes!

| bosculopulos a răspuns:

Esti binisor pentru inaltimea ta...eu de ex ar trebui sa ma vait. am 14 ani 1. 85 inaltime si 100 kgwinking

| adinutza94 a răspuns:

Ce coincidenta...si eu sunt exact la el. de fapt am 15 ani.si eu vreau sa slabesc urgent dar habar nu am cum sa fac ca nu mi place cum arat!crying