anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 14 ani cum fac sa imi lucrez bicepsii si abdomenul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daniel_4881 a răspuns:

Fa-ti un abonament la o sala de fitess si acolo is instructori sau cauta pe net instructaju (Din pozitia stand, tine o gantera intr-una din maini, paralel cu corpul. Palmele sunt pozitionate fata in fata. Flexeaza cotul si ridi ca usor greutatea. Umarul ramane fix. Poti sa executi miscarea cu o singura mana sau cu ambele in acelasi timp) si uite si un site pentru ajutor... http://www.culturism.ro/antrenament/exercitii/biceps/page1.php astept fundita:D

3 răspunsuri:
| NoKidding a răspuns:

1. Te duci la sala si instructoru o sa iti spuna care sunt exercitiile pentru zona unde vrei sa o lucrezi
2. Daca vrei sa faci acasa...: abdomene si flotari. Nimic mai simplu. BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in primul rand trebuie sa mergi la sala zilnic, sa mananci regulat ca sa nu te ingrasi si sa fii mai generosbig grinbig grinsmugsmug
Crede-ma am incercat si am 2 bicepsi frumosi

| lavy97 a răspuns:

Pai du-te fa pk trik de la asta faci ce vrei uh face fratimiu dra vezi ca e de mult de lucra ca sa ajungi sa faci abdomen sau ce vrei sua du-te la sala si o sa te ajute mai mult happyparerea mea

Întrebări similare